Pozdravljeni!           Projekti           Predstavitev           Izhodišča           Galerija           Reference           Kontakt
  

Doživetje spomladanskega travnika - slikarska delavnica

Odpravili se bomo med trave in cvetje, povezali se bomo z zemljo, rastlinami, vetrom in vodo. Odprli bomo srca in doživetje pomladanskega travnika prelili na papir. Svoje občutke in doživetja bomo slikali najprej z akvarelnimi tuši, drugi dan delavnice pa tudi z akrilom na platno.

Prvi dan bomo spoznali akvarelno tehniko slikanja s tuši, na mokro ali suho podlago. Tehnika je hitra, barvita in z njo lahko hitro prelijemo svoje doživetje na papir.

Drugi dan bomo svoja doživetja slikali z akvarelnimi barvami. Pokazala vam bom, kako vitalnost travnika prenesti na platno. Tako se boste naučili tudi kako travnik naslikati na steno in na tak način vitalizirati prostor.

Oba dneva bomo svoja doživetja čudeža narave prenašali na papir in platno, te poslikave pa vam bodo kasneje v vaš bivanjski prostor vnašale energije in vitalnost spomladanskega travnika.

Za udeležbo na delavnici slikarsko znanje ni potrebno. Delavnice se lahko udeležite le prvi dan ali oba dneva. Cena za prvi dan je 60,00 eur, za oba dneva pa 90,00 eur. V ceno so všteti vsi materiali za delo, s sabo imejte primerna oblačila in obutev, dobrodošel je tudi kakšen zložljiv stol in mizica ter za drugi dan slikarsko stojalo, če ga imate. V primeru slabega vremena bo delavnica potekala v zaprtem prostoru, vremenske razmere bomo izkoristili za doživetje dežja, vetra in vode, zato imejte s sabo tudi ustrezna oblačila za sprehod v dežju. Delavnica bo potekala v vasi Krka, blizu izvira reke Krke, v slabem vremenu bo potekala v prostorih Gostilne Magovac. Oba dneva bomo pričeli ob 9.00, delavnica bo potekala do 16.00, vmes bomo imeli eno uro za kosilo. V Gostilni Magovac lahko organiziramo tudi kosilo in prenočevanje. Prosim da mi svoje želje glede tega javite čim prej.

Prosim vas za pisne prijave na elektronski naslov katarinag@gmail.com in plačilo zneska za delavnico na poslovni račun 6000-0000-0348 786 pri Hranilnici LON d.d. Kranj, Poslovalnica Novo mesto najkasneje do 9. maja 2014.

Predstavitev delavnice tudi na Facebook-u.


Copyright © 2009 Bellarte. Vse pravice pridržane.